Cestoviny s mletým hovädzím mäsom a paradajkovou omáčkou

Cestoviny s mletým hovädzím mäsom a paradajkovou omáčkou

Prečo milujeme obedy z jedného hrnca?

Úprimne? Lebo sú geniálne. Často sú tieto recepty veľmi rýchle a bez zbytočného umývania hromady riadu. Obedy z jedného hrnca sú moje obľúbené najmä kvôli ich rýchlosti, a keď jedlo detičkám naservírujete na krásny riad, je to radosť jesť!

U nás aktuálne fičí kopírovanie rodiča pri jedle, takže sme začali aktívne využívať už aj pohár.
Silikónový riad je za mňa najpraktickejší, lebo neviem ako vaše deti, ale Marta rada všetko hádže zo stoličky na zem 🤣. Ale teda z tohto tanierika hádže len jedlo a tanier ostáva na svojom mieste. Riad nám poslali z Minilove 😍 a som s ním veľmi spokojná, ten silikón je o dosť pevnejší ako taniere, ktoré máme doma…resp. ktoré sme mali doma.

Tento recept na cestoviny s mletým mäsom a paradajkovou omáčkou patrí k tým, ktoré robím stále dookola. Robievam ho nielen preto, že ho všetci milujú, ale má aj ten najjednoduchší postup na svete. Presvedčte sa sami.

Recept nájdeš aj ako príspevok na instagrame TU.

Potrebujeme

  • 1 cibuľu
  • 300 g mletého hovädzieho mäsa
  • 300 g paradajkovej passaty
  • 120 g cestovín (mala som guličky)
  • 40 g cheddaru
  • 200 ml vody
  • 1 ČL nesoldíka
  • 1 ČL oregana
  • trošku čierneho korenia

Najjednoduchší postup na svete

  1. Cibuľku si opražíme, pridáme mäso a podusíme dokým mäsko nie je hotové.
  2. Pridáme neuvarenú cestovinu, paradajkovú passatu, korenia a podlejeme to všetko vodou.
  3. Varíme približne 25 minút.
  4. Následne pridáme syr a pekne premiešame.
  5. HOTOVO!

Dobrú chuť ❤️

V tomto ebooku nájdete 60 receptov:

  • sladké aj slané jedlá
  • raňajky aj polievky
  • 15 rýchlych minútiek
  • 15 pečených jedál
  • 30 receptov na hlavné jedlá
  • porovnanie, od akého veku sa jednotlivé potraviny zavádzajú u nás a v zahraničí
Recept na Batátové lievance. Ukážka z e-booku BLW receptár. Bistro u Marty.

Odporúčané články